söndag 21 augusti 2016

Dragskott.nu rankar lagen i SHL - plats 4

4. Skellefteå (11/15)

Målvakter: +++

Erik Hanses och Gustaf Lindvall.
En lagdel som visserligen håller bra SHL-klass på förhand, men utan tvivel är ett frågetecken vad beträffar att kunna utmana de riktigt vassa målvaktsbesättningarna i serien. Skellefteå gamblar friskt på målvaktsfronten.

***

Backar: ++++

Johan Alm, Fredrik Lindgren, Kyle Cumiskey Niclas Burström, Sebastian Aho, Emil Djuse, Anton Öhman, Marcus Pettersson, Anton Danielsson, Hugo Danielsson och Filip Berglund.
Skellefteå har tappat en del tunga namn på backsidan, men ändå fått ihop en bra backsida, som förtjänar en svag fyra. Här finns det både offensiv och defensiv spets. Bredden är dock inte på exempelvis Luleås och Färjestads nivå.

***

Forwards: ++++

Oscar Möller, Joakim Lindström, Jimmie Ericsson, Andrew Calof, Jesper Olofsson, Emil Pettersson, Pär Lindholm, Axel Holmström, Pontus Petterström, Tim Söderlund, Henrik Hetta, Simon Krekula, Linus Lindström, Sebastian Olsson, Adam Pettersson och Andreas Wingerli. 
Ytterligare en lagdel som har drabbats av oerhört slagkraftiga avbräck. Den här lagdelen är emellertid ännu starkare än i fjol. Det faktum att både Oscar Möller och Joakim Lindström är tillbaka i laget ger Skellefteås forwardssida en helt ny dimension. SKE har för närvarande en av SHL:s två främsta forwardsbesättningar. En tämligen välbalanserad och spetsig lagdel.

Läs även:

Plats 5
Plats 6
Plats 7
Plats 8
Plats 9
Plats 10
Plats 11
Plats 12
Plats 13
Plats 14

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar