onsdag 8 juni 2016

Karlskrona-bossen om det ekonomiska fiaskot: "Övertygad om att vi kommer redovisa ett helt annat resultat om ett års tid"

De främsta hockeyklubbarna i Blekinge har det tungt rent ekonomiskt. Det gäller inte minst Karlskrona, som gick back med fyra miljoner kronor den gångna säsongen.

Klubbdirektören Rolf Lindberg är dock inte orolig vad beträffar den ekonomiska utvecklingen i ett lite längre perspektiv.
- Jag är helt övertygad om att vi kommer att redovisa ett helt annat resultat om ett år, säger KHK-bossen till SVT Blekinge.

Lindberg hänvisar bland annat till att Karlskrona inte kommer hämmas av arenaombyggnaden och har bättre faciliteter den kommande säsongen.

På tal om ekonomin i Blekinge-klubbarna. Kallinge/Ronneby backade med två miljoner den gångna säsongen och Olofström har 1,6 miljoner kronor i röda siffror, enligt SVT Blekinges uppgifter.

Det är för närvarande oklart hur mycket Mörrum gick back den gångna säsongen, men ekonomin uppges vara mycket tuff, avslöjar SVT Blekinge.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den har jag hört i 10 år. Klubben har inte gjort vinst sedan div 3. Man räknade fel på cirka 8 milijoner då man skulle haft ett kapital på 4 millar. Räddas av bolagiseringen.

Anonym sa...

Ja det är upp till bevis nu för Lindberg .Alltid något nytt att skylla på .Lägg en budget med jättegoda marginaler istället för att chansa.

Anonym sa...

Modiga som jag, gnälla anonymt...

Anonym sa...

Samma som du...anonym .
modigt att kritisera mig anonymt

Skicka en kommentar