onsdag 8 juni 2016

Dragskott.nu avslöjar: Sebastian Magnusson är högaktuell för Kristianstad

Hårdsatsande Kristianstad är på väg att göra en högklassig värvning. Det rör sig om Sebastian "Basse" Magnusson, tillika forwarden med 61 allsvenska matcher på meritlistan.

Den 27-årige tvåvägspjäsen är högaktuell för KIK och väntas sajna inom en relativt snar framtid, enligt Dragskotts källa.

Storvuxne Magnusson har lirat i Kallinge/Ronneby de fem senaste åren och varit en av lagets viktigaste spelare - inte minst med tanke på ledaregenskaperna.

Växjö-produkten svarade för 15 poäng på 32 matcher och kunde stoltsera med +12 på plus/minus-fronten den gångna säsongen.

Hitta rätt i spelbolagsdjungeln
Hos Spelbolagsjakt.se kan ni jämföra, filtrera och läsa genomförliga guider om alla spelbolag. Hitta det bolaget och bonusen som passar dig!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja herregud vilken sjö har KIK hittat sina pengar. Med tanke på att man ärskade pengar i kvalet för att kunna åka på bortamatcherna .Så grattis till alla stålar ni fått. Eller smyger sig verkligheten på er i slutet av denna säsong.

Anonym sa...

Det var väl bra gjort att få stöd ekonomiskt med tanke på vad det kostar att åka till bortamatcherna i ett playoff! KIK åkte ju inte direkt till Tyringe :)

Anonym sa...

Verkligheten i norra serien med resor från sundsvall upp till kiruna i norr sen kommer allettan&playoffresorna på det.
Så nån form av ekonomiskt stöd för långa resor vore på sin plats via hockeyettan eller förbundet och serierna skulle ju bli jämnare ifall klubbar med långa resor skulle kunna lägga den delen av budgeten på truppen.
Dock en utopi då man inte gärna ser att "andra klubbar" får bättre förutsättningar till starkare trupp.

Skicka en kommentar