lördag 28 maj 2016

Mycket talar för att den SHL-meriterade tränaren tar över Kallinge/Ronneby

Kallinge/Ronneby är nära att göra klart med en huvudtränare som ska ersätta välmeriterade Tony Zabel.

Det rör sig om Per Ljusteräng (tillika tränaren som har ett förflutet i Blekinge-klubben sedan tidigare), enligt uppgifter till välinitierade Skarp version.

Ljusteräng - som nobbade seriekonkurrenten Kristianstad tidigare i år - har bland annat erfarenhet som huvudtränare i HockeyAllsvenskan och kan dessutom ståta med SHL-meriter (assisterande tränare) sedan tiden i AIK.

Speltips, bonusar och allt inför kvällens Champions League-final!
Hos Spelbloggare.se hittar ni ALLT inför kvällens Champions League-final. Speltips, taktikanalys, väntade startelvor, odds och statistik.

Klicka här för att läsa mer.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Pengarna rullar en gång till...

Anonym sa...

Borde dom inte satsa på en något billigare lösning. En del lär sig aldrig. Dom som lånar ut pengarna till klubben lär inte se dom igen.

Anonym sa...

Billigare lösning?? Känner du till kostnaden för Ljusteräng??
Känner du till ekonomin i KRIF eller går enbart på hörsägen och rykten??

Anonym sa...

Att ekonomin är under isen har faktiskt klubben själv redogjort för men du har kanske missat det. Som vanligt så flyttar man till Krif från Göteborg med dubbelt boende för att få chansen att träna Krif utan ersättning. Klart han kostar mer än en lokal lösning hade behövt göra. Du resonerar som klubben i övrigt, blunda och kör så blir det säkert bra. Lycka till!

Skicka en kommentar