tisdag 13 augusti 2013

Karlskrona-publikfavoriten Jimmie Svensson om fylleskandalen: "Vi ska ge järnet i framtiden för att bygga upp ett nytt förtroende"

19 kommentarer:

Anonym sa...

Kliar mig på hakan....
Undrar vem som höll i trådarna under inkilningen? Vem var lekledare?
Jag tror nog de flesta har det klart för sig...
Trams.
Som någon skrev innan: fest, fylla i sluten grupp -inga problem. Krypa runt på torget o bära sig illa åt -inte ok.
Folk lägger mkt pengar på KHK. Ofta o mkt.
Än har ju inte laget visat sig jättevärda de pengarna. Varken sportsligt eller på andra sätt.
Skulle det gå lite grus i maskineriet, kan ni vara Jävligt säkra på att detta kommer upp igen.

Anonym sa...

Nu försöker man släcka bränder..

Gubben Rosenbom sa...

Jimma är ett föredöme! Bra uttalande.

Nu glömmer vi detta, som sagt. Inte hela världen. Sånt som kan drabba alla. Sånt som drabbar många där det aldrig kommer fram till allmänheten ska ni veta gott folk.

Du vandrar aldrig ensam, för...DET ÄR VI SOM ÄR KHK!!!

Stolta Karlskrona sa...

Kloka ord av Jimmie. Dags att gå vidare!

Anonym sa...

Jag tro personligen att alla har gjort något fel någon gång i livet var är värden på väg om vi inte få lära oss av våra misstag det är lätt att spy galla på denna sidan tänk er för först om ni inte ha gjort något som ni ångra . Spelarna är människor som alla andra . Gå vidare nu skit i detta nu för nu börja det roliga . De är vi som är kHk

KHK Rock sa...

Detta är glömt och förlåtet inom 1 vecka. Inte någon seriös människa som bryr sig om detta. En gång är ingen gång.

KHK kommer vara ett stabilt allsvenskt lag denna säsongen och inte störas av detta.

Inom några är är vi ett topplag i allsvenskan och om några år ytterligare är KHK i SHL.

Såna här övertramp kan inte stoppa KHKs framfart.

Det är vi som är KHK!

Anonym sa...

Det är väll självklart att spelare ska få leka av sig innan säsongen drar igång? Bättre nu än när ni leker i kvalserien :)

Anonym sa...

Låt spelarna supa för tusan. Före säsongen ska dom inte ha kritik för det. Dom är bara människor för tusan.
Lite fylla är ju vardagsmat för människor i den åldern. Inget att haka upp sig på.
Plocka bort pekpinnarna för tusan.

Anonym sa...

Klubben har hanterat detta jättesnyggt. Har man levt och varit ung nån gång så är väl detta inte så farligt. Bara att köra vidare framåt uppåt.
De e vi som e KHK!

Anonym sa...

Det jag inte kan fatta är hur media kan gotta säg . Hörde på radio Blekinge i dag fy fan dom har nog aldrig gjort något fel i sitt liv det är så tragiskt att så fort det händer något så ska det ältas så mycket det gå nej dagens ris till media i Karlskrona

Anonym sa...

Glöm och gå vidare
Det är vi som ä KHK

Anonym sa...

Seriöst, tror ni att detta är snart glömt? Era spelare kommer att få höra detta på alla bortamatcher under hela säsongen.
Du ragglar aldrig ensam, för...DET ÄR VI SOM ÄR FULLAST!!!

Anonym sa...

Träffade grabbarna under kvällen och kan garantera att detta funkar ungefär som en svensexa. Det är så att de gamla killarna förnedrar de nya att hitta på lekar som t.ex. att utklädd krypa över torget iklädd kjol och andra om löjliga kläder, för att förnedra dem. Det funkar så i alla klubbar och det är inget konstigt med det. Det som blev fel är att de valde fel plats, sen när de är ett gäng så spelade de säkert över, men dyngfylla vill jag inte hålla med om. Såg och pratade med dem vid 8:a tiden på kvällen då måste de nyktrat till ordentligt om det varit så fulla på dagen. Detta måste vara riktigt uppförstorat, hade detta varit en svensexa hade ingen reagerat.
En med nykter syn på det hela.
Christer

Andreas sa...

Som supporter tänker jag iallafall glömma och gå vidare. Ni andra som tänker köra med detta, glöm inte att hålla rent framför egen dörr bara.

Anonym sa...

Verkar inte särskilt seriöst med tanke på alla pengar som KHK-supporters lagt...visserligen är de inte mer än människor men för jisse namn ! Varför skämma ut sig offentligt ???

Anonym sa...

Detta säger väl allt om vad KHK står för och fungerar som förening. Är man så jävla dumma att man har en inkilning på stadens torg, då får man skylla sig själva. Jimma var väl en av dom planerade detta....

Anonym sa...

Vem är policyn mot alkohol och droger skriven för? Jo främst vuxna och ungdomar i klubbarna i syfte att de skall vara föredömen för klubbarna såväl inåt mot alla medlemmar särskilt de yngre och utåt mot allmänheten och sponsorer. Dessa spelare kan klassas som proffs men detta var extremt oprofessionellt och borde resulterat i löneavdrag. Eller om spelarna har lite kurage så kan de be om löneavdrag till förmån att klubben kan lägga de pengar på annat mer välskött. Snack om att det sker i andra klubbar spelar ingen roll, det är upp till varje förening att leva efter sina policy eller kan de stryka skrifterna.

Anonym sa...

Som idrottsman på elitnivå blir man oavsett om man vill eller inte, en offentlig person. Så fort man stänger ytterdörren till sitt hem övergår man till offentlig beskådan. Till er som tycker att detta vara ska sopas under mattan har dålig verklighetsuppfattning. Detta övertramp kan likställas med att komma onykter till jobbet. Hur många av er har förstående arbetsgivare som tycker att det är ok att vara onykter på jobbet? I vanlig fall brukar avstängning vara normal åtgärd för denna typ av förseelse, denna gång skulle halva laget bli avstängt så det lär inte hända. Jag kan nog tycka att klubben agerat slapphänt i detta fall.

Anonym sa...

Anonym "Detta säger väl allt om vad KHK står..." Detta säger ingenting om vad klubben står. Föreningen har tydligt tagit avstånd från detta. Vad grundar du påståendet om att Jimma skulle vara en av de som planerat detta? För att han är lagkapten eller? Anonym "Som idrottsman på elitnivå...." Det kan inte likställas med att komma onykter till jobbet. Spelarna har precis som arbetare rätt till fritid och det är på sin fritid de har haft en inkilning som genomfördes mindre bra. Även en arbetare representerar sin arbetsgivare på sin fritid och förväntas att inte bete sig illa eller prata skit om företaget inför dess kunder. Är då spelarnas beteende acceptabelt? Nej, självklart inte. Jimma har gått ut och bett om ursäkt. Tyvärr fick han göra detta helt själv utan uppbackning från sina lagkamrater men det är kanske baksidan av att vara lagkapten.

Skicka en kommentar