lördag 25 februari 2012

Dragskott.nu tippar lördagens Play Off 1-matcher


Björklöven - Boden
Nedsläpp: 15:00.

Matchtips: 1.
Björklöven tog en komfortabel seger i torsdags och är enormt stora favoriter inför hemmapubliken. Umeå-gänget har inte förlorat mot Boden den här säsongen och det ska mycket till för att Håkan Wirtals manskap ska vara i närheten av att förlora. Björklöven lär vinna med minst ett par måls marginal.

***

Östersund - Ånge
Nedsläpp: 15:00.

Matchtips: 1.
Ånge chockade Östersund i torsdags och jämtlänningarna är därmed mycket illa ute. Hemmaplansfördelen väger dock tungt och Östersund har ett mer komplett lag på samtliga fronter. Östersund lär skärpa till sig och kvittera matchserien.

***

Åkers Hockey - Enköping
Nedsläpp: 15:00.

Matchtips: 1.
Defensivt svaga Åkers Hockey spelar med kniven på strupen efter torsdagens nederlag i Enköping. Det är upplagt för en riktig rysare i Åkers Ishall. Åkers Hockey får det således extremt tufft, men mycket talar för att Strängnäs-gänget tar revansch - mycket tack vare lagets gedigna offensiva kunnande.

***

Hudiksvall - Huddinge
Nedsläpp: 17:00.

Matchtips: 1.
Hudiksvall vann med tre måls marginal i torsdags och har ett kanonläge i kampen om en Play Off-plats. Det ska dock tilläggas att segersiffrorna var i överkant och Huddinge får på intet sätt räknas bort. HIK har ingen press på sig och kan spela avslappnat. Tipset utgörs dock av att Hudiksvall vinner igen under ordinarie speltid - till stor del tack vare spetskompetensen.

***

Kallinge/Ronneby - Tranås
Nedsläpp: 15:00.

Matchtips: 1.
Tranås gjorde en rätt så bra match rent spelmässigt mot Kallinge/Ronneby i torsdags och det här är absolut ingen given hemmaseger på förhand. Krif är emellertid naturligtvis favoriter och hemmaplansfördelen betyder oerhört mycket. Blekinge-gänget lär vinna under ordinarie speltid och säkra Play Off 2-platsen.

***

Olofström - Nybro
Nedsläpp: 15:00.

Matchtips: 1.
Ytterligare en trolig hemmaseger. Olofström visade prov på lagets starka offensiv i torsdags. Defensiven hade visserligen en del brister, men Nybro har inte den fanatiska hemmapubliken i ryggen den här gången och det är inte mycket som talar för Vikings i Stålhallen. OIK kommer med allra största sannolikhet infria förväntningarna och vinna matchserien med 2-0 i matcher.

12 kommentarer:

Leaf sa...

Björklöven-seger: 5-1!

Kriffekriff sa...

Tippar att KRIF slår Tranås med 4-2.

Anonym sa...

Åkers åker ut, Enköping tar detta med 5-3 eller 5-4...

OIKarn sa...

OIK - Nybro 6-3

Anonym sa...

Hudiksvall vinst blir det....4-3....

Anonym sa...

http://www.nsd.se/blogg/bloggare.aspx?blogg=4873812 läs

Nybro-supporter sa...

Olofström - Nybro 2-4 sista i öppen kasse

Steve sa...

Björklöven-Boden 4-1

Eson sa...

Olofström-Nybro 3-2

AHC sa...

Björklöven - Boden 6-3

Anonym sa...

KRIF-Tranås 3-0

Fly sa...

Tranås skräller. Dom gjorde en bra match i torsdags. Blir seger med 4-3!

Skicka en kommentar